POKE MAMA

POKE MAMA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 45 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poke Mama. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 21:23 Lekker man en op tijd
27 mei 2022 om 0:09 Heerlijke pokebowl! En snelle bezorging, top dus.
25 mei 2022 om 22:20 Bestelling was op tijd & het eten was heerlijk!
21 feb 2022 om 10:14 Prima
20 feb 2022 om 20:48 Heerlijk gegeten en perfect op tijd en ik kreeg een keurig telefoontje dat het 10 minuten later werd bezorgd. Vriendelijke bezorger, en door weer en wind toch zo mooi op tijd komen vind ik superervice.
6 feb 2022 om 19:49 Heerlijk eten en vriendelijke bezorger en hij had zelfs keurig een mondkapje voor bij het afgeven van het eten
4 feb 2022 om 23:13 We didn’t like the food and they refused to change it/give the money back. Very bad client service. There is NO TUNA in the tuna special. That’s cod my friend
9 jan 2022 om 21:32 Heerlijk eten en supervriendelijke bezorger.
30 dec 2021 om 22:14 Moest 2 keer spugen direct tijdens/na eten, iets niet goed. Tot nu toe altijd tevreden
18 nov 2021 om 18:12 Heel jammer dit, je betaalt al 2 euro voor bezorging en het is al de duurste poke tent van leiden, nu hebben ze de minimale bestellingsprijs verhoogd zodat je precies niet meer een bowl kunt bestellen, nu is het toch echt te duur geworden, erg jammer
1 nov 2021 om 12:38 Slecht! De Poké Rijst was rauw!! Belande rechtstreeks in de prullenbak! Echt zonde van mijn 18 euro. Plus, de extra’s die ik koos, zaten er nog geeneens op!Komen ze met fucking cherry tomaten pff Hier bestel ik nooit meer en mijn collega’s ook niet.
28 okt 2021 om 11:09 Warm en koud in 1 tasje is niet goed voor de kwaliteit